19.10.2020 15:17

Πράξη αλληλεγγύης από τους Αστυνομικούς της Χίου

Πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινωνικό τους καθήκον ήταν οι Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου για την καθιερωμένη αιμοδοσία στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Φέτος, λόγω του covid 19 δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση και δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας όμως η προσέλευση των Αστυνομικών ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε μία ώρα είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 10 φιάλες αίμα.

Στην ανάγκη ενίσχυσης του κόσμου στις εθελοντικές αιμοδοσίες, αναφέρθηκε από την πλευρά της η Άννα Σωτηρίου λέγοντας ότι εξαιτίας της πανδημίας οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες όχι όμως και η συμμετοχή του κόσμου.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις της ιατρού Μάρων Παναγιωτέλη, που σημείωσε ότι αν τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη μετάδοση του covid 19 από τις αιμοδοσίες.

Ακολουθήστε το Politischios.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ