Κοινωνία

5/7/14 13:21

τελ. ενημ.: 5/7/14 13:21

Πολύ ψηλά οι Ραδιοερασιτέχνες

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ

Τα όρη και τα βουνά ετοιμάζονται να πάρουν από σήμερα το βράδι έως και την Κυριακή τα μέλη του συλλόγου  Ραδιοερασιτεχνών Χίου για να απολαύσουν το χόμπι τους.
Θα εγκατασταθούν στο κυνηγητικό καταφύγιο της Παναγίας Δέσποινας, στην κορυφή του όρους Αμανή και θα συμμετάσχουν για πέμπτη συνεχή χρονιά στον 14ο  παγκόσμιο διαγωνισμό ερασιτεχνικών τηλεπικοινωνιών με την κωδική ονομασία «Aegean VHF Contest» τον οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Σάμου.
«Κάνουμε το χόμπι μας, συμμετέχουμε με επιτυχία για πέμπτη συνεχή χρονιά και πάμε πολύ καλά. Στους  προηγούμενους τέσσερις αγώνες  τερματίσαμε στην πρώτη πεντάδα, ανάμεσα σε τριάντα περίπου ομάδες που βαθμολογούνται από τις χιλιάδες που συμμετέχουν», μας πληροφορεί ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Φώτης Φιλιμάκης.
Παράλληλα, συνδυάζοντας το τερπνό με το ωφέλιμο με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής θα εποπτεύουν με βάρδιες την πυρασφάλεια της ευρύτερης περιοχής

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση