13.2.2017 16:34

Ποδηλάτες Χίου: Στόχος οι ασφαλείς ποδηλατόδρομοι για 2017 [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

Ψηλά έβαλαν τον πήχη για το 2017 οι «Ποδηλάτες» Χίου κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους σε καφέ της πόλης. Όπως είπαν ζητούμενο για το νέο έτος αποτελεί η συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο και την Περιφέρεια με σκοπό τη δημιουργία ασφαλούς ποδηλατόδρομου αλλά και «τρεχόδρομου», στους οποίους ποδηλάτες και δρομείς θα μπορούν να αθληθούν χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.

Προς αυτή την κατεύθυνση ζήτησαν τη συνδρομή Δήμου και Περιφέρειας ώστε με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και διαγραμμίσεις να δοθούν στους αθλητές δρόμοι κατάλληλοι για ποδήλατο και περπάτημα.

Παράλληλα το νέο έτος θα είναι γεμάτο από αθλητικές διοργανώσεις με τη διοίκηση των Ποδηλατών να εξαγγέλει πλούσιες δραστηριότητες με αγώνες των 50 και 100 χιλιομέτρων.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι οι «Ποδηλάτες» στο προσεχές διάστημα θα τοποθετήσουν στο κέντρο της πόλης 5 θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων, 2 των 10 θέσεων και 3 των 5 θέσεων. 

Δείτε φωτογραφίες στο facebook του "π"

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ