31.10.2014 11:18

Πληρώνονται σύντομα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Μ. ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ ΣΤΗ 2Η Υ.Π.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

Παρέμβαση στην διοίκηση της 2ης Υ.Π.Ε. για τις οφειλές του οργανισμού στους γιατρούς του ΠΕΔΥ Χίου έκανε η Μαρία Σταυρινούδη.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στην βουλευτή, το θέμα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό με την καταβολή των χρημάτων στους γιατρούς. Η κ. Σταυρινούδη απάντησε στους γιατρούς με την παρακάτω επιστολή:

«Σε συνέχεια της από 27.10.2014 έγγραφης διαμαρτυρίας σας σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι και σήμερα, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι προσπαθώντας να ικανοποιήσω τα δίκαια αιτήματά σας επικοινώνησα με τους αρμόδιους της 2ης ΔΥΠΕ,  οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι το θέμα θα πάει άμεσα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την οριστική διευθέτησή του.

Προς τούτο, είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση»

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ