14.7.2016 14:21

Πετρελαϊκό αντίδοτο στη σκόνη του Παντουκιούς

Λύση στο τεράστιο πρόβλημα  του σύννεφου σκόνης που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δεκάδες οδηγοί που διέρχονται από τον δρόμο που εκτελούνται τα έργα κατασκευής της γέφυρας του Παντουκιούς,  δίνει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης με την απόφασή του να στρωθεί ο δρόμος με πετρελαϊκό.  « Καθημερινά γίνομαι δέκτης σωρείας παραπόνων για την κατάσταση που επικρατεί στον δρόμο του Παντουκιούς. Η διακοπή των εργασιών οφείλεται στο γεγονός ότι ο ΟΤΕ και η Forthnet δεν έχουν ακόμη μεταφέρει παρά την γραπτή ενημέρωση που είχαν από εμάς, τα καλώδια. Ο κόσμος όμως ταλαιπωρείται και εμείς οφείλουμε να δώσουμε ένα τέλος. Είναι ένα έργο της περιφέρειας  που εκτελείται με γρήγορους ρυθμούς και είναι κρίμα εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης που προέκυψε, όχι από δική μας υπαιτιότητα, να αμαυρώνεται η όλη του εικόνα», δήλωσε στον «π» ο αντιπεριφερειάρχης Χίου επισημαίνοντας ότι εντός των επόμενων ημερών,  το πετρελαϊκό θα έχει στρωθεί και το πρόβλημα θα έχει επιλυθεί. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ