26.1.2023 12:52

ΠΕΣ - ΝΑΤ: «Εμπρός σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, δεν πάει άλλο»!

Συνάδελφοι, χήρες Συναδέλφων, Μάχιμοι, Ναυτική Οικογένεια της Χίου, πιστεύουμε ότι ήρθε πλέον η ώρα να βγούμε ξανά στους δρόμους δίνοντας απάντηση στην προεκλογική κοροϊδία της Κυβέρνησης, απαντώντας στην κυβερνητική προπαγάνδα για τις δήθεν «μεγάλες αυξήσεις» που δίνονται το 2023.

Έχουμε πλέον καταντήσει «Γραφικοί», αλλά δεν γίνεται να ξεχάσουμε ότι οι Συνταξιούχοι του ΝΑΤ ήταν αυτοί που δέχθηκαν το μεγαλύτερο τσεκούρι στις συντάξεις τους τα χρόνια των Μνημονιακών Κυβερνήσεων, και φυσικά λόγω του νόμου λαιμητόμου του Κατρούγκαλου 4387/16 για την προσωπική διαφορά, μόνο οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η πλειονότητα των Συνταξιούχων ΝΑΤ δεν θα δει ούτε ένα λεπτό του ευρώ αύξηση, παρόλο που ο σημερινός Πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα τον καταργούσε.

Σε όλη την Επικράτεια οι Συνταξιουχικές οργανώσεις και σωματεία ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις, συνεχίζοντας την πάλη τους και απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, κάτι που θα συνεχιστεί καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο. 

Για τον λόγο αυτό η ΠΕΣ-ΝΑΤ αρχές του Φλεβάρη προγραμματίζει Γενική Συνέλευση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου καθώς και την κοπή πίτας, για να παρθεί η απόφαση καθόδου στις κινητοποιήσεις που πρέπει να είναι δυναμική.

Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουμε για την ημέρα – ώρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ