25.5.2016 17:22

Πάμε παραλία

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Με φουλ τις μηχανές εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία του Δήμου και της Μονομετοχικής Ακινήτων για να καταφέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ετοιμάσουν τις παραλίες για τους λουόμενους.

Προτεραιότητα, όπως είπε στον "π" ο αντιδήμαρχος Χίου, θα δοθείς στις παραλίες που έχουν γαλάζια σημαία και στις πολυσύχναστε, εκεί που ο μεγάλος αριθμός των λουομένων απαιτεί όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές.

Οι εργασίες

Στις εργασίες περιλαμβάνονται τα πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε περιοχής και κάθε παραλίας, από μορφολογική άποψη. Πέρα από τα βασικά που αφορούν στην καθαριότητα, τη διαμόρφωση της παραλίας με ειδικά μηχανήματα, κλαδέματα και χορτοκοπές,  πραγματοποιούνται παράλληλα και ξυλουργικές και άλλες εργασίες όπως τοποθέτηση διαδρόμων, πύργων για ναυαγοσώστες  και κατασκευές ντουζιέρων.

Οι νέες ντουζιέρες

Πετρόχτιστες θα είναι πλέον οι ντουζιέρες στην παραλία της Μπέλα Βίστα, στην Αγ. Φωτιά και στην Αγ. Παρασκευή. Ήδη σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το έργο στη Μπέλα Βίστα κερδίζοντας θετικά σχόλια και τις εντυπώσεις  από τους λουόμενους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ