24.5.2016 14:37

Οι Κινέζοι γνωρίζουν τη Χίο

Διευθυντές τουριστικών γραφείων και δημοσιογράφων από την Κίνα θα υποδεχθεί την Κυριακή στο νησί μας ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Δημήτρης Καράλης, στο πλαίσιο Fam Trip που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και του Ελληνικού Προξενείου στη Σαγκάη.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 2015 παρατηρήθηκε αύξηση 30% της τουριστικής ζήτησης από την Κίνα για την Ελλάδα και υπολογίζεται ότι το 2016, η αύξηση θα κινηθεί στο 40% σε σχέση με πέρυσι και ότι οι κινέζοι τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα να φτάσουν τις 120.000. 

Στο πλαίσιο του Fam Trip, δηλαδή, του ταξιδιού γνωριμίας, οι διευθυντές των τουριστικών γραφείων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους επιχειρηματίες του τουρισμού, τις ομορφιές των νησιών και να  πραγματοποιήσουν συναντήσεις, ώστε να δοθεί η δυνατότητα για την πραγματοποίηση τουριστικών συμφωνιών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ