11.2.2014 17:09

Mπορεί το Facebook να προβλέψει ποια είναι η ιδανική ηλικία για να παντρευτείτε;

Ισως. Ο τρόπος είναι απλός και αποτελεσματικός. Ρωτώντας όλους τους παντρεμένους φίλους σας στο δίκτυο και βρίσκοντας σε ποια ηλικία κατά μέσο όρο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οπως μεταδίδει το Business Insider, το περιοδικό TIME δημιούργησε μία εφαρμογή ακριβώς πάνω...στην ώρα, δηλαδή παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου. Οταν συνδεθείτε με το Facebook, η εφαρμογή αυτή αποκαλύπτει πόσοι από τους φίλους σας είναι παντρεμένοι και σε ποια ηλικία θα έπρεπε να κάνετε  κι εσύ το μεγάλο βήμα, σύμφωνα με τα δικά τους data. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια οι φίλοι σας να έχουν δηλώσει εάν είναι “αρραβωνιασμένοι”, “παντρεμένο” ή “σε σχέση”.

 

Μάλιστα, η συντάκτρια του Business Insider έκανε το σχετικό τεστ και κατέληξε στο πολύ καλό για αυτήν αποτέλεσμα ότι θα έπρεπε να παντρευτεί μέσα στους επόμενους επτά μήνες, σε ηλικία 28, 4 μηνών. Το ενδιαφέρον είναι ότι ούτως άλλως έχει προγραμματίσει το γάμο της για φέτος, λίγο αφότου κλείσει τα 28.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ