15.12.2016 13:06

Μέχρι τέλος του μήνα οι αιτήσεις των κτηνοτρόφων

Μέχρι το τέλος του μήνα έχουν περιθώριο οι κτηνοτρόφοι να καταθέσουν αιτήματα για χωροταξική ανακατανομή των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2016.

Στα αιτήματα αυτά δηλώνεται η επιθυμία του κτηνοτρόφου να γίνει έλεγχος ως προς την χωροταξική ορθότητα της κατανομής των κατανεμηθέντων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ βοσκοτόπων και διόρθωση τυχόν σφαλμάτων που εντοπίζονται σε τοπικό επίπεδο. Επίσης θα πρέπει στην αίτηση να υπάρχουν τα στοιχεία ταυτότητας (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ΑΦΜ) και στοιχεία επικοινωνίας (τηλ.σταθερό-κινητό).

Η εξέταση των αιτημάτων (για όσα κατατεθούν έως 31/12/2016) θα γίνει από αρμόδια Επιτροπή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Επισημαίνεται ότι τυχόν χωροταξική ανακατανομή των επιλέξιμων κτηνοτρόφων πρέπει να συμβαδίζει με την κατανομή των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην καταβολή των επιδοτήσεων μέσω της ενιαίας ενίσχυσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην Δ/νση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Χίου στο τηλ. 2271353328.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ