22.8.2016 11:49

Με άρωμα μαστίχας…

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Στο νησί της μαστίχας θα διεξαχθεί φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου περισσότερα από 18 σκάφη θα κοσμούν το λιμάνι του νησιού.

Την διοργάνωση πραγματοποιεί ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χίου σε συνεργασία με την  Eπιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης  (Ε.Α.Θ.) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) , όμως τόσο οι τοπικοί φορείς όσο και οι επαγγελματίες της Χίου, βρίσκονται στο πλευρό του κύριου διοργανωτή, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χίου. Πολύτιμη είναι και η βοήθεια του Επιμελητηρίου Χίου καθώς και του Λιμενικού Ταμείου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Ομίλου Χίου.

Ο Αντιπρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου , Δ. Τέττερης, δήλωσε: «Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε τον υπέροχο θαλάσσιο στίβο της Χίου, να γευτούμε τις πλούσιες και ξεχωριστές γεύσεις τις και να γνωρίσουμε την παράδοση της. Η καπετάνισσα του Αιγαίου ανοίγει πανιά, εδώ στην Ανατολική πλευρά του Αιγαίου στην ανατολική πλευρά της Ελλάδας.»

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC, τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο κεντρικό λιμάνι της Χίου και οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν ανατολικά του νησιού,  στο κανάλι Χίου - Τσεσμέ. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή και για ξένες συμμετοχές και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ξένα πληρώματα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

http://www.chiorc.gr/offshore2016

www.facebook.com/greeknationalchampionship2016

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ