7.12.2021 12:47

Με αντίπαλο τη βροχή και τη χαμηλή νέφωση οι έρευνες για τον 50χρονο (ΒΙΝΤΕΟ – ΗΧΟΣ)

Ο Δήμος Χίου αναλαμβάνει το κόστος για το διασωστικό ελικόπτερο έναντι 6.000 ευρώ την ώρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών και των εθελοντών για την ανέυρεση 50χρονου συμπολίτη μας που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Μανδάλα, τα προσωπικά αντικείμενα του 50χρονου μαζί με το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του, κάτι που υποψιάζει τις αρχές ότι ο ίδιος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας είχε ειδοποιήσει την οικογένειά του ότι επιστρέφει πίσω στο σπίτι.

Αυτή την ώρα οι έρευνες επικεντρώνονται σε δασική έκταση κάτω από το «Γιαννάκι» με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους εθελοντές να δίνουν μάχη για την ανεύρεση του 50χρονου που είναι πατέρας 5 παιδιών.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Χίου μέσω του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, ζήτησε τη συνδρομή του ελικοπτέρου καλύπτοντας και το αντίστοιχο κόστος που είναι 6.000 ευρώ ανά ώρα πτήσης. Εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης το ελικόπτερο παρέμενε καθηλωμένο μέχρι και τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης 12/7.

Αρχείο ήχου

Παναγιώτης Μανδάλας για έρευνα

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ