16.8.2016 15:16

Κουπί για τα 80χρονα

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση των Ναυτοπροσκόπων Χίου, το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και το Κοινωφελές  Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος” – Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, διοργανώνουν την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, στις 19.00 Ναυτοπροσκοπικό κωπηλατικό αγώνα, εντός του λιμανιού  της Χίου.

Ο αγώνας, ο οποίος θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα, θα διεξαχθεί με τις παραδοσιακές Ν/Π λέμβους και θα συμμετάσχουν οι Πρόσκοποι (παιδιά Γυμνασίου) από τα Συστήματα της Περιφερειακής Εφορείας Χίου.

Γραμμή εκκίνησης θα είναι η προβλήτα πρόσδεσης του επιβατηγού πλοίου. (στην αποβάθρα κοντά στο REX). Ώρα εκκίνησης 19.00.  Η γραμμή τερματισμού θα είναι η νοτιοδυτική πλευρά λιμένα.  Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και τα πληρώματα ήδη προπονούνται. Ελάτε να τα εμψυχώσουμε! 

Τον αγώνα μπορούν οι θεατές να τον παρακολουθήσουν με άνεση αφού θα γίνεται κατά μήκος της δυτικής αποβάθρας και της περιπατητικής διαδρομής του λιμανιού. Θα δοθούν βραβεία και αναμνηστικά στους συμμετέχοντες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ