18.6.2013 15:58

ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ: Έπιασε δουλειά η DEVELOPMENT

ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ

Όλα δείχνουν ότι επιτέλους μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Κόρης Γεφύρι. Τα τελευταία εμπόδια ξεπεράστηκαν και το συνεργείο της εταιρίας DEVELOPMENT Α.Ε. εγκαταστάθηκε και άρχισε να δουλεύει από την Παρασκευή 7 Ιουνίου, με πρώτη μέριμνα τη διαμόρφωση του χώρου του εργοταξίου και την επισκευή  των τμημάτων του έργου που έχουν διαβρωθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Ενοικίαση

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, που ήταν η παρουσία των μηχανημάτων της πρώην αναδόχου εταιρίας ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. παρακάμφθηκε με την μεταφορά τους σε χώρο που δεν εμποδίζουν. Ακόμη είναι πολύ πιθανή και η περίπτωση της χρησιμοποίησης  τους από τη νέα εργολαβία, αφού βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις για την ενοικίαση τους από το νέο ανάδοχο.

16 μήνες

Ο προϋπολογισμός αυτού του κύκλου των εργασιών ανέρχεται στα 4.900.000 ευρώ και αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις το έργο προβλέπεται να παραδοθεί σε 16 μήνες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ