13.2.2017 11:55

Κατά Κατρούγκαλου και το Εργατικό Κέντρο για τη βίζα

Με επιστολή του στον κ. Κατρούγκαλο στον οποίο χρεώνεται αποκλειστικά η δυσμενής εξέλιξη με την μη παράταση του πιλοτικού προγράμματος για τη visa στους Τούρκους, το Εργατικό Κέντρο Χίου ζητά την ανατροπή αυτής της δυσμενούς για τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού εξέλιξης, σημειώνοντας:

«Η απόφαση αυτή αποτελεί για εμάς μια ακόμη δυσμενή εξέλιξη για το τουρισμό στο νησί μας. Ένας τουρισμός που τα τελευταία δυο χρόνια έχει υποστεί υφέσεις ακόμη περισσότερο λόγω των μεταναστευτικών ροών.

Καλούμε την κυβέρνηση και τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό να πιέσουν την σχετική Ευρωπαϊκή Επιτροπή έτσι ώστε να παραταθεί και φέτος το πρόγραμμα θεώρησης και χορήγησης visa σε πολίτες τρίτων χωρών. Ένα πρόγραμμα το οποίο λειτούργησε ορθά τα προηγούμενα έτη (2012-2016) και έδωσε πνοή στο τουρισμό, την οικονομία και θέσεις εργασίας στο νησί μας».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ