15.9.2016 15:30

Η πολύμηνη αναμονή απέφερε καρπούς …

ΑΝΤΙ ΠΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας φαίνεται να είχε μπλέξει το αίτημα του δήμου Χίου για συμμετοχή του στην Κοινωφελή εργασία του υπ. Δικαιοσύνης αλλά οι συνεχείς οχλήσεις και πιέσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου Πρόνοιας  Γ. Παπαδόπουλου προς τους υπεύθυνους του υπουργείου φαίνεται να απέδωσε καρπούς. « Επιτέλους μετά από 1,5 χρόνο αναμονής, εκκλήσεων και πιέσεων από την πλευρά μας,  πετύχαμε την έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης για την κοινωφελή εργασία του υπ. Δικαιοσύνης στην οποία θα συμμετέχει και ο δήμος Χίου», δηλώνει φανερά ικανοποιημένος στον «π» ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης ότι είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας  από τρεις Χιώτες και υπογραμμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κριτήρια μπορούν να επικοινωνούν με την Δ/νση Διοίκησης του Δ. Χίου. «Η σχετική νομοθεσία εφαρμόζεται χρόνια απλά δεν συμμετείχε ποτέ το νησί μας. Τώρα πλέον κάποιος αντί να εκτίσει ποινή φυλάκισης και εφόσον πληροί τα κριτήρια που προβλέπει ο νόμος, μπορεί να προσφέρει κοινωφελή εργασία στο δήμο Χίου», καταλήγει ο αντιδήμαρχος.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ