5.1.2022 20:35

Η Χίος επί ποδός στο Θόλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατοντάδες πολίτες από όλη τη Χίο στον αγώνα κατά της δομής

Αναβρασμός σε όλη τη Χίο επικρατεί από το απόγευμα της Τετάρτης μετά την πληροφορία ότι μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας μεταφέρονται από το Λιμάνι του Πειραιά στο νησί προκειμένου να προχωρήσουν σε εργασίες περίφραξης στην περιοχή του Θόλους. 

Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώνονται στο σημείο από όλα τα μέρη της Χίου, δηλώνοντας συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων της Συκιάδας, της Λαγκάδας, του Βροντάδου και των Καρδαμύλων. 

Οι πληροφορίες του «Πολίτη» αναφέρουν ότι οι κάτοικοι θα συγκεντρωθούν τόσο στο λιμάνι των Μεστών όσο και στο λιμάνι της Χίου, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη δημιουργία της δομής. Σε αυτό το πλαίσιο η Περιφερειακή Αρχή και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής θα μεταβεί στις 4 τα ξημερώματα στο λιμάνι των Μεστών στο πλαίσιο διαμαρτυρίας, την ώρα που θα αποβιβάζονται τα μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ