26.7.2013 15:39

Φουλάρει το πάρκινγκ στου Αυγουστή

Οι λάθος ή οι σωστές επιλογές της δημοτικής αρχής σε ενοικιάσεις χώρων στάθμευσης κρίνονται από την προσέλευση κόσμου σε αυτούς και από τη χρήση τους από τους πολίτες.

Σιγά- σιγά καθιερώθηκε στις προτιμήσεις των δημοτών και πλέον γεμίζει ασφυκτικά παρά τη μεγάλη του έκταση, ο δημοτικός χώρος στάθμευσης πλησίον της Κλινικής Αυγουστή.

Λίγο η μικρή του απόσταση από το κέντρο, λίγο η επαναφορά της ελεγχόμενης στάθμευσης περιμετρικά του κήπου γεμίζουν καθημερινά τον συγκεκριμένο χώρο που είναι και κεντρικά και απόκεντρα ταυτόχρονα.

Οι δημότες αρχίζουν να συνηθίζουν στην ιδέα της στάθμευσης του οχήματος τους μακριά από το κέντρο κι αποδεικνύουν ότι όταν ο χώρος στάθμευσης βολεύει δεν έχουν πρόβλημα να περπατήσουν και λίγο.

Σε αντιδιαστολή, το πάρκινγκ στα Ταμπάκικα παραμένει άδειο, όπως και αυτό στη Ράμνης. Η απόσταση είναι σημαντικός παράγοντας για τους οδηγούς ακόμη κι αν εκμηδενίζεται από τη συχνή διέλευση λεωφορείων για τη μεταφορά τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ