2.7.2014 10:52

Ενστάσεις για την εκλογή της Χρ. Καλογήρου

 Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνει η νεοεκλεγείσα περιφερειακή αρχή Βορείου Αιγαίου. Όπως σημειώνει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Εμπρός» Μυτιλήνης, χθες το μεσημέρι κατατέθηκε ένσταση κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης με την οποία ανακηρύσσονται  ως Περιφερειάρχης η  Χριστιάνα Καλογήρου και ως Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου  ο Στρατής Κύτελλης.

Το αιτιολογικό της ένστασης  με το αιτιολογικό ότι κατείχαν διευθυντικές θέσεις  το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα των εκλογών.

Η ένσταση κατατέθηκε από το δικηγόρο Στρατή Πέτρου  και συνυπογράφεται από τους Γιάννη Ζερδελή Βουλευτή Λέσβου, Βασίλη Τεντόμα Περιφερειακό Σύμβουλο, Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Μάντζαρη.

Όλα θα γίνουν σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος  δηλώνει η κ. Καλογήρου ενώ  ο κ.  Κύτελλης τονίζει στο «Ε» πως «την περιφερειακή αρχή την ορίζει ο λαός και όχι οι υποψήφιοι της τρίτης παράταξης».

Πηγή: emprosnet.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ