13.7.2016 14:23

Δημοπρατείται και το τρίτο έργο «φάντασμα» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση βρίσκεται το έργο της ανακατασκευής του Κολλεγίου με τον αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη να εκτιμά ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου.

Όπως ανέφερε ο προϋπολογισμός του έργου, που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανέρχεται σε 1,2 εκ. ευρώ.

«Είναι το τρίτο έργο «φάντασμα» που αναλάβαμε να ολοκληρώσουμε μετά το λιμάνι της Λαγκάδας και τη γέφυρα του Παντουκειούς. Είναι ένα έργο με το οποίο θα εξοικονομίσουμε 170.000 ευρώ, ποσό που δαπανά η Περιφέρεια για ενοίκια διαφόρων κτιρίων για να στεγάσει τις υπηρεσίες της. Με την ολοκλήρωση του Κολλεγίου αυτά τα τελειώνουν οριστικά. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την Χριστιάνα Καλογήρου που από την πρωτη στιγμή θέλησε να ολοκληρώσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Η συμβολή της ήταν ουσιαστική και σημαντική», σημείωσε ο κ. Κάρμαντζης εκτιμώντας μάλιστα ότι η πρώτη μεταστέγαση υπηρεσιών θα ξεκινήσει στα μέσα 2017. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ