13.7.2016 18:47

Αυξάνονται οι θέσεις στάθμευσης δικύκλων στο κέντρο

Στη δημιουργία επιπλέον θέσεων στάθμευσης για δίκυκλα στο κέντρο της πόλης προχωρά η Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου. Ήδη τα συνεργεία δημιούργησαν νέες θέσεις σε οδούς όπου η ζήτηση είναι αυξημένη όπως η οδός Βενιζέλου, Ψυχάρη και Αργέντη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως σημειώνει στον «π» ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Χίου Στ. Τριαναφυλλίδης εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης της χρήσης δικύκλων μιας κι αποτελούν τη μοναδική λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο.

«Για τα αυτοκίνητα συνεχίζουμε να αναζητάμε χώρους αλλά δυστυχώς δεν έχουμε πολλές επιλογές. Μέσω του «π» θα ήθελα να απευθύνω παράκληση στους δικυκλιστές να μην παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια σεβόμενοι του συνανθρώπους μας που περπατούν, τις μητέρες με τα καροτσάκια καθώς και άτομα με αναπηρία που έχουν κάθε δικαίωμα στην ελεύθερη κίνηση πάνω στο πεζοδρόμιο», ανέφερε ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ