10.2.2017 14:18

Από τον Σεπτέμβρη τα "πρωτάκια"στο Τμήμα Τουρισμού

Δεν θα μπορούσε παρά να μην πανηγυρίσει την ψήφιση της διάταξης του νόμου με βάση την οποία ιδρύεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου «Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού», ενταγμένο στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης, με έδρα τη Χίο, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Στ. Γκρίτζαλης .

 

Σημειώνοντας ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, θα υποδεχθεί  τους πρώτους φοιτητές και φοιτήτριες, του Τμήματος αφού το τμήμα θα συμπεριληφθεί στο φετινό μηχανογραφικό που θα συμπληρώσουν οι μαθητές, ο πρύτανης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη (κόμματα βουλευτές κ.λπ. πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και ξεχωριστά, «την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που από την πρώτη στιγμή ήταν συνεπής αρωγός στη σχετική πρότασή μας και τη διαρκή μας προσπάθεια, σταθερά συμφωνώντας με τις ομόφωνες αποφάσεις της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ουσιαστικά αποδεχόμενη την πάγια αρχή του Πανεπιστημίου μας ότι ο ακαδημαϊκός σχεδιασμός είναι - και οφείλει να είναι - αρμοδιότητα αμιγώς της ακαδημαϊκής κοινότητας, με ανοιχτές αποφάσεις που λαμβάνονται «από κάτω προς τα πάνω» με δημοκρατικές διαδικασίες από τα θεσμικά όργανα του Ιδρύματος».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ