13.7.2016 15:50

Αναζητείται η Miss Chios 2016

Η ΕΤΑΙΡΙΑ «AVON» ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΔΩΝΙΣ» ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ

Μετά από αρκετά χρόνια θα διεξαχθούν στη Χίο και πάλι καλλιστεία! Ο  διαγωνισμός ομορφιάς Miss Chios 2016  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου στο ξενοδοχείο «Chandris» με πρωτοβουλία της εταιρείας καλλυντικών «AVON»  και του γυμναστηρίου «ΑΔΩΝΙΣ» με καλεσμένους έκπληξη και πολλά happenings.                                                                   Αυτονόητο είναι ότι η νικήτρια και οι υπόλοιπες υποψήφιες που θα συμμετάσχουν θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Μαγνήτη θα αποτελέσει κυρίως η συνεργασία με πρακτορείο μοντέλων, με την οποία οι υποψήφιες πιθανά θα καταφέρουν να μπουν στο θαυμαστό αλλά και δύσκολο κόσμο του modeling. 

Ο θεσμός επανέρχεται και θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί σε ετήσια βάση. Παρουσιαστής θα είναι ο Αλέξης Καρατζάς, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο.

Η Αγγελική Τόπακα και η Χρύσα Γαλάτουλα, είναι τα σημεία αναφοράς της εταιρείας ΑVON τη Χίο.

 «Ήταν μια ιδέα του γυμναστηρίου ΑΔΩΝΙΣ, του Ηλία Παπαδόπουλου και την Ευαγγελίας Σιδέρη, εμείς ως εταιρία έχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα ως χορηγοί της εκδήλωσης και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, η διοργάνωση θα είναι εφάμιλλη με τον γνωστό Πανελλήνιο διαγωνισμό. Οι φιναλίστ θα πάρουν  μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία, αλλά η  βραδιά έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού από τα έσοδα θα δοθούν χρήματα σε τοπικά ιδρύματα», δηλώνει στον «π» η Χρύσα Γαλάτουλα.

«Ο διαγωνισμός θα γίνει με προδιαγραφές του πανελλήνιου διαγωνισμού που διοργανώνει ο «ΑΝΤΕΝΝΑ», με βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι υποψήφιες να είναι από 16 έως και 26 ετών. Πρέπει να είναι ευπαρουσίαστες και να διαθέτουν τα προσόντα που ορίζουν τα διεθνή standards που ορίζουν οι κανονισμοί των καλλιστείων», επισημαίνει.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται  στο γυμναστήριο Άδωνις και στις εκπροσώπους της «AVON» Αγγελική Τόπακα στο τηλ. 6944445802 και Χρύσα Γαλάτουλα στο τηλ. 6972995790.

Προκριματικός

Η τυπική διαδικασία προβλέπει και προκριματικό γύρο για να επιλεγούν οι υποψήφιες οι οποίες θα διαγωνισθούν στον τελικό  για την  κατάκτηση του επίζηλου τίτλου sτην «πασαρέλα»  του ξενοδοχείου Χανδρής, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως  από τον αριθμό των συμμετοχών και άλλους όρους που θέτει το καταστατικό του κανονισμού.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ