11.9.2016 23:09

Ανάστατη η Αγ. Άννα Καπέλα από... φήμη

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΕ Μ.Κ.Ο.

Σε πλήρη αποσυντονισμό και σύγχυση βρίσκεται όλη η τοπική κοινωνία με πολίτες να παρασύρονται εύκολα ελλείψει επίσημης ενημέρωσης από διάφορες φήμες που διαρρέουν από άγνωστους και με άγνωστο σκοπό.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα σενάρια περί ενοικίασης της κλινικής Αυγουστή έναντι 8000 ευρώ τον μήνα σε Μ.Κ.Ο για τη στέγαση μεταναστών.

Η φήμη αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε αντιδράσεις στη γύρω περιοχή, Με πρωτοβουλία κάποιων τυπώθηκαν και φέιγ βολάν που καλούσαν σε συγκέντρωση τη Δευτέρα στις 18.30 στο παρκάκι «Αλέκου Θελούδη» για να καθοριστεί η δράση και αντίδραση τους πριν , όπως αναφέρουν την εγκατάσταση των προσφύγων.

Κατηγορηματική διάψευση

Κατηγορηματικά η Στ. Αυγουστή διέψευσε τα παραπάνω. Μιλώντας στο politischios.gr τόνισε ότι παρότι έχει ζητηθεί κατά το παρελθόν από την οικογένεια της να νοικιάσει την κλινική εκείνη αρνείται . «Όλα αυτά είναι ανυπόστατα. Δεν έχουμε μιλήσει ξανά δεν έχουμε συμφωνήσει με καμιά Μ.Κ.Ο. Δεν ξέρω ποιος κυκλοφορεί αυτές τις φήμες. Δεν ισχύουν όλα αυτά και δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπούν όσοι διασπείρουν αυτά τα ψεύδη. Μάλιστα μας είπαν πως οι κάτοικοι θα κάνουν και διαμαρτυρία. Γιατί κάποιος από τους διοργανωτές δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει αυτό δεν θα ήταν το λογικό;», αναρωτήθηκε η ίδια μην κρύβοντας την αγανάκτηση της για όλο αυτό το σκηνικό που έχει εκτυλιχθεί και κατέλειξε λέγοντας «δεν θα ανεχθούμε τη διαπόμπευση του ονόματος του πατέρα μας. Επιφυλάσσομεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας από τους υπαίτιους οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ