24.8.2016 17:08

42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Κόκκινο Φαναράκι

Μια μεγάλη γιορτή για τη νεολαία θα είναι το 42ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου στο κόκκινο φαναράκι στο λιμάνι της Χίου με σύνθημα Αγώνας-Γνώση-Αντοχή.

Στη συνέντευξη τύπου που παρεχώρησαν ο γραμματέας της Τ.Ο. ΚΝΕ Χίου Αποστόλης Αμέντας με το μέλος της Τ.Σ ΚΝΕ Χίου Αγγελίνα Σκουφάλου αφού αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ-Οδηγητή επισήμαναν την ανάγκη κάθε νέου ανθρώπου να ονειρεύεται και να διεκδικεί μια καλύτερη ζωή. « Το 42ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι μια γιορτή της Νεολαίας και κάθε νέου που διεκδικεί μια καλύτερη ζωή και συνεχίζει να ονειρεύεται. Το φεστιβάλ αποτελεί πλέον θεσμό για την νεολαία», ανέφερε ο γραμματέας της Τ.Ο. ΚΝΕ Χίου Αποστόλης Αμέντας προσθέτοντας ότι φέτος γιορτάζουν τα 70 χρόνια από την ίδρυση του δημοκρατικού στρατού Ελλάδος.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ

Το ταξίδι προς το φεστιβάλ ξεκίνησε με τρεις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο σε Βροντάδο και Λαγκάδα  και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 27 Αυγούστου. « Θα γίνει μια ομιλία για τους Χιώτες ναυτεργάτες του Ελληνικού Δημοκρατικού Στρατού, μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα και έκθεση φωτογραφίας για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με ρεμπέτικο γλέντι με τον Αλέκο και την Κική Γεωργούλη», κατέληξε η Αγγελίνα Σκούφαλου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ