1.3.2017 11:10

10 χρόνια Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας, υλοποιεί μια σειρά ανοιχτών εκδηλώσεων προς το κοινό καθόλη τη διάρκεια του έτους, σε όλο το νομό της Χίου, στα Ψαρά και στις Οινούσσες.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν με στόχο την αποστιγματισμό και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η «αυλαία» των εκδηλώσεων ανοίγει στη Βολισσό, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Κανένας δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος, απλά είμαστε διαφορετικοί» και πραγματοποιείται σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Βολισσού σε συνεργασία με τη διευθύντρια Ευγ. Σεζένια Ομιλήτριες θα είναι οι: Φρροκάϊ Ελβίσα-Φωτεινή, Ψυχολόγος, Πίπα Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός, Δαμασιώτη Μαρία, Νοσηλεύτρια.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 15 Μαρτίου με συζήτηση με τους γονείς για το "bullying και τη διαφορετικότητα. Σκέψεις και εμπειρίες, τρόποι πρόληψης και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του εκφοβισμού".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ