Ιστορίες

30/3/18 12:15

τελ. ενημ.: 30/3/18 12:16

ΒΙΝΤΕΟ | Α. Μπαρμαγιάννης: Ο ήρωας πυροσβέστης του Μελανιούς θυμάται 19 χρόνια μετά

Ο Άγγελος Μπαρμπαγιάννης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδουκαι εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πριν 19 χρόνια είχε πέσει μέσα στη φωτιά για να σώσει δύο συναδέρφους πυροσβέστες. Το τραγικό συμβάν έγινε το 1999, όταν ο ήρωας πυροσβέστης υπηρετούσε στη Χίο και χρειάστηκε να πέσει στις φλόγες, χωρίς κανέναν δισταγμό για να σώσει τους συναδέρφους του, τον Σταύρο και τη νεαρή Ιωάννα, η οποία είχε λιποθυμήσει.

Δυστυχώς, οι δύο πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο Άγγελος βγήκε από τη πυρκαγιά με 60% εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Η ζωή, όμως, συνεχίστηκε με 20 σχεδόν χειρουργεία για να μπορέσει να αποκαταστήσει τις σωματικές ζημιές που υπέστη. Ο ήρωας πυροσβέστης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το τραγικό συμβάν, για τις δύσκολες στιγμές που ήρθαν στη συνέχεια, ενώ έδωσε σε όλους εμάς ένα μήνυμα αυτοθυσίας και προσφοράς.

Μετά από μία μικρή κατάθλιψη που πέρασε και τα είκοσι χειρουργεία, κατάφερε να βγει νικητής και να ξαναβρεί τις ισορροπίες στη ζωή του.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση