Χίος Πόλη

31/5/18 21:51

τελ. ενημ.: 31/5/18 21:53

Σενάρια αποκλειστικής χρήσης της οδού Ι. Χρήστου με φόντο την επέκταση του αεροδρομίου

Το σενάριο της αποκλειστικής διέλευσης των οχημάτων από την οδό Ιωάννου Χρήστου για όσο διάστημα απαιτηθεί προκειμένου να μετατοπιστεί η Λεωφόρος Ενώσεως σε μήκος 600μ. προς τα ανατολικά εξετάζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου.

Αυτό αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Βουρνούς κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης αναφερόμενος στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας και Υπουργείου Υποδομών για την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Χίου.

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι είναι σχεδόν δεδομένο ότι η επέκταση κατά 400μ. προς βορρά και η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από το έργο της μετατόπισης της Λεωφόρου Ενώσεως, κάτι που οδηγεί στη λύση της χρήσης της οδού Ιωάννου Χρήστου ως δρόμου αποκλειστικής κυκλοφορίας των οχημάτων που θα κινούνται στην περιοχή.

Μην πανηγυρίζετε για το μνημόνιο

Από την άλλη κριτική για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας άσκησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στέλιος Καμπούρης λέγοντας ότι προφανώς δεν αποτελεί επιτυχία η δέσμευση ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το νωρίτερο το 2023.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση