4.6.2021 10:34

«Πυροπροστασία γύρω από τη ΒΙΑΛ - ένα ακόμη επεισόδιο στην ανικανότητα της δημοτικής αρχής»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά»

Χωρίς πυροπροστασία η περιοχή γύρω από τη ΒΙΑΛ λόγω της ανικανότητας και της επιπολαιότητας της Δημοτικής Αρχής που αντί να παράγει έργο ουσίας αναλώνεται σε φωτογραφίες και ανακοινώσεις για να δείξει ότι «κάτι κάνει».

Η εξόφθαλμη ανικανότητα που γίνεται πλέον επικίνδυνη για τη Χίο μέσα από τις ανακοινώσεις της ίδιας της Δημοτικής Αρχής και του αντιδημάρχου κ. Μανδάλα:

Ιούλιος 2020: «Άμεσα και δίχως χρονοτριβές όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης ξεκίνησαν σήμερα οι καθαρισμοί στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ και πέριξ αυτού».

Ιούνιος 2021: « Γνωρίζετε κάποιον εργολάβο που θα αναλάβει φέτος την πυροπροστασία όταν γνωρίζει ότι ο προηγούμενος είναι απλήρωτος και έχει κινηθεί δικαστικά για να λάβει την αμοιβή του;»

Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών που μπροστά στον εντυπωσιασμό αγνόησαν τις διαδικασίες που όφειλαν να ακολουθήσουν φέτος να κινδυνεύει το Χαλκειός και όχι μόνο, από την έλλειψη πυροπροστασίας γύρω από τη ΒΙΑΛ. Θυμίζουμε ότι πέρσι αναφέρθηκαν περισσότερες από 150 φωτιές στην περιοχή, ενώ μόλις τις προηγούμενες πρόσφατες ημέρες 5 φωτιές. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα εάν κάποιοι με τις παραλείψεις τους συμβάλλουν στο να εξελιχθούν φαινόμενα καμένης Μόρια και στη Χίο.

Τα «αντισταθμιστικά» για το μεταναστευτικό που ο κ. Δήμαρχος με μεγάλη προθυμία λαμβάνει αντί να κατευθύνονται στο Χαλκειός διασκορπίζονται οπουδήποτε αλλού για να εμφανιστεί «έργο» της Δημοτικής Αρχής, «κατόπιν ενεργειών» του κ. Μηταράκη...

Ο κ. Δήμαρχος είναι πρώτος στις φανφάρες αλλά τελευταίος στην ουσιαστική παραγωγή έργου με μόνους χαμένους τελικά του δημότες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ