19.7.2021 10:30

Ξεκίνησαν οι εργασίες μετατόπισης της παραλιακής του αεροδρομίου

«Σημαντικό έργο που αποτελεί προϋπόθεση για την επέκταση του διαδρόμου», η δήλωση Μπουγδάνου

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 19/7 οι προπαρασκευαστικές εργασίες για το έργο της μετατόπισης της παραλιακής οδού του αεροδρομίου, από το ύψος των φαναριών της Φάρκαινας μέχρι και το ύψος του βιολογικού καθαρισμού.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα χαραχθεί νέος δρόμος με επιχώσεις προς την πλευρά της θάλασσας ώστε να απελευθερωθεί χώρος για την προς βορρά επέκταση του αεροδρομίου.

Όπως εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος, σε πρώτη φάση θα περιφραχθεί ο χώρος και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου που έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους 18 μήνες.

«Από την πρώτη στιγμή ως περιφερειακή αρχή με εντολή του περιφερειάρχη μας Κώστα Μουτζούρη, παρακολουθούμε στενά το συγκεκριμένο έργο, το οποίο έχει περιγραφεί και στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων. Η εμπειρία του εργολάβου αλλά και η δική μας θέληση να ολοκληρωθεί ένα τόσο σημαντικό έργο που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επέκταση του διαδρόμου, θα συντελέσουν ώστε το έργο να παραδοθεί στην ώρα του», ανέφερε ο κ. Μπουγδάνος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ