21.6.2018 15:49

Καιρός ήταν! Στρώνεται με πετρελαϊκό η Σούδα

Το … βαρύ πυροβολικό των ελεύθερων χώρων στάθμευσης στο κέντρο τίθεται σε επαναλειτουργία. Ο χώρος της Σούδας, που από την εποχή χρήσης του ως προσφυγικός καταυλισμός δεν προσμετρούνταν στις διαθέσιμες θέσεις ελεύθερου παρκαρίσματος, ήδη καθαρίστηκε από δημοτικά συνεργεία και, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, έγινε αναμόχλευση και στρώθηκε με οδοστρωτήρα.

Το πιο ευχάριστο, για την αποφυγή της ενοχλητικής σκόνης, είναι ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με στρώσιμο από πετρελαϊκό, μέχρι το τέλος του μήνα, όταν ο χώρος στάθμευσης θα είναι έτοιμος προς χρήση.

Εκ των πραγμάτων συνάγεται ότι οι αξιώσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων να μην χρησιμοποιηθεί ξανά ως χώρος στάθμευσης, αποβλέποντας στον εξωραϊσμό του, λογικεύτηκαν και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη άμεσης χρηματοδότησης ενός τέτοιου έργου, κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί η Σούδα ως μέσο αποφόρτισης της έλλειψης ελεύθερων χώρων στάθμευσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Σούδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ