25.4.2018 11:20

Εργατική Πρωτομαγιά στην πλατεία Βουνακίου

Και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ θα συμμετέχει στην συγκέντρωση.

Όλους του εργαζομένους καλεί το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Βουνακίου την Πρωτομαγιά στις 10:00, για να τιμήσουν όσους έδωσαν τη ζωή τους για να έχουμε σήμερα δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή.

Μέσω ανακοίνωσης του το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ αναφέρει, «Κανείς εργαζόμενος δεν πρέπει να έχει αυταπάτες για το ποιος θα είναι ο ωφελημένος από μια τέτοια ανάπτυξη! Αυτή θα στηριχτεί στα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας, στην καλλιέργεια χαμηλών απαιτήσεων από τη μια και φρούδων ελπίδων από την άλλη που θα μοιράζει απλόχερα η κυβέρνηση.
Aγώνας για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για δουλειά, ζωή με δικαιώματα με βάση την εποχή μας και τις ανάγκες μας. Πρωτοστατούμε στον αγώνα για κλαδικές συμβάσεις με δικαιώματα και αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, ενάντια στους πλειστηριασμούς, για την υγεία και την παιδεία των παιδιών του λαού, σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες.
Την ίδια ώρα η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ  συνεχίζει τον υπονομευτικό της ρόλο. Στήριξε χωρίς καν προσχήματα την κυβέρνηση για να περάσει τα μέτρα της τρίτης αξιολόγησης, ακόμα και τον περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας! Αναλώθηκε στο γνωστό χαρτοπόλεμο και λειτούργησε απεργοσπαστικά καταργώντας την κινητοποίησης σε 7 περιοχές που είχαν πάρει απόφαση απεργίας μεταξύ αυτών και η Χίος
».
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ