14.9.2017 9:17

Εκπαιδευτικές εκπτώσεις από το Αστικό ΚΤΕΛ

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς  το Αστικό ΚΤΕΛ Χίου Α.Ε. συνεχίζει την πρόσφορα του προς όλους τους  μαθητές και εκπαιδευτικούς   Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα οι παραπάνω κατηγορίες μπορούν  να προμηθευτούν τη μαθητική κάρτα (χρώματος κίτρινου για το έτος 2017-2018) που διανέμεται δωρεάν σε όλα τα  βιβλιοπωλεία της πόλης μας για τις μετακινήσεις  τους από και προς το σχολικό τους συγκρότημα.

 Με την επίδειξη της για οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση πραγματοποιούν τα απογεύματα αλλά και το Σαββατοκύριακο θα έχουν έκπτωση 50% στο  εισιτήριο όλες τις ήμερες του σχολικού έτους εκτός των διακοπών  Χριστουγέννων και  Πάσχα.

Στην σχολική κάρτα θα πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως η φωτογραφία του μαθητή –εκπαιδευτικού, το ονοματεπώνυμο του, η περιοχή κατοικίας του ,το σχολικό συγκρότημα  και η σφραγίδα από την διεύθυνση του εκάστοτε σχολείου. Οι κάρτες  θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί έως και την Δευτέρα  25/9/2017.

Ακόμα οι σπουδαστές του Πανεπιστήμιου Αιγαίου που δικαιούνται βάσει του «πάσο» τους μειωμένο εισιτήριο, μπορούν από τον κεντρικό σταθμό του ΑΣΤΙΚΟΥ  Κ.Τ.Ε.Λ ΧΙΟΥ Α.Ε. (οδός Δημοκρατίας 1) να προμηθευτούν τη μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 

μόνο με 10 €.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ