7.7.2017 16:35

Αύξηση των αριστούχων στο ΕΠΑ.Λ. Χίου

Πολύ κοντά στο όριο εισαγωγής σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ βρίσκονται πάνω από τους μισούς μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Χίου που συμμετείχαν στις φετινές παννελαδικές εξετάσεις, σε σύνολο 50 παιδιών. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε ως βασικό συμπέρασμα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους μαθητές των επαγγελματικών Λυκείων το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από τους 50 μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Χίου οι 12 έγραψαν πάνω από 17.000 μόρια αυξάνοντας τα ποσοστά επιτυχίας σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την περσινή σχολικό περίοδο.

Η πρωτιά στα ΕΠΑ.Λ. ανήκεις στον μαθητή Αντώνη Μαρδά που κατάφερε να γράψει 20 σε 3 μαθήματα και να συγκεντρώσει 19.300 μόρια. Τις πρώτες θέσεις συμπληρώνουν οι Δ. Μπελέγερη με 19,2, η Γ. Τσαρούχα και Χ. Βογιατζή με 18,5 και τέλος οι  Γ. Μαμαλης  και Η. Μανάρας με 18,3.

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Δευτέρας αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα Γενικά Λύκεια ενώ οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να πάρουν τον κλειδάριθμό τους από το σχολείο ώστε μέχρι την Παρασκευή να υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.  

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ