8.6.2018 17:48

Αγνοούμε τις πινακίδες αλλά λατρεύουμε τα «κολωνάκια»

Μία εύστοχη παρατήρηση καταθέτει με σε επιστολή του προς τον «π» ο συμπολίτης μας Αδαμάντιος Σκούφαλος. Όπως επισημαίνει σε αυτή ο Δήμος τοποθέτησε στα δεξιά της οδού Καρπασίας κολωνάκια απαγόρευσης στάθμευσης ώστε οι οδηγοί να σεβαστούν την απαγορευτική πινακίδα που υπάρχει στην περιοχή. Όμως δεν τοποθέτησε κολωνάκια στην αριστερή πλευρά που επίσης υπάρχει απαγορευτική πινακίδα. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Οι οδηγοί να συνεχίζουν να παρκάρουν παράνομα αγνοώντας τα σήματα του Κ.Ο.Κ..

Αναλυτικά η επιστολή:

«Μπήκαν πλαστικά κολωνάκια στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ώστε να εμποδιστεί το παρκάρισμα αφού η απαγορευτική σήμανση ήταν (και είναι) διακοσμητική.

 Κάποια αυτοκίνητα που ήταν μόνιμα παρκαρισμένα (πιθανότατα οι οδηγοί τους να έχουν ταξιδέψει με το πλοίο στον Πειραιά)  δεν μετακινήθηκαν κατά την τοποθέτησή τους. (ο Δήμος ή η Τροχαία δεν έχουν γερανό γι’ αυτές τις περιπτώσεις;)

Έτσι τα κολωνάκια τοποθετήθηκαν με την παρουσία των οχημάτων με αποτέλεσμα να «δημιουργηθούν»  τουλάχιστον 2 θέσεις «παρκινγκ» αφού υπάρχει πλέον αρκετός χώρος ώστε να παρκάρει αμάξι ανάμεσά τους. Ελπίζω όταν μετακινηθούν τα συγκεκριμένα οχήματα ο Δήμος να επανέλθει και  να προσθέσει κι άλλα κολωνάκια ώστε να καλυφθεί το κενό.

Φυσικά στην αριστερή πλευρά του δρόμου, που δεν τοποθετήθηκαν κολωνάκια, συνεχίζεται το παρκάρισμα παρά τις απαγορευτικές πινακίδες.

Αδαμάντιος Σκούφαλος»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ