26.8.2020 14:33

Kέντρα μελέτης Homework: Η καινοτόμα επιλογή για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Γιατί διαβασμένα παιδιά, ευχαριστημένοι γονείς!


Τα κέντρα μελέτης Homework αποτελούν την πιο αξιόπιστη πρόταση για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Με παραπάνω από 41 παραρτήματα σε όλη τη χώρα, τα κέντρα μελέτης συνδράμουν στην απαραίτητη προετοιμασία του μαθητή/τριας για το σχολείο.

Κέντρο Μελέτης Homework και στη Χίο!!

Τα κέντρα μελέτης Homework επεκτείνονται τώρα και στη Χίο. Το κέντρο στεγάζεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, άνετο, εύκολα προσβάσιμο, σύγχρονο με κατάλληλα εποπτικά μέσα και υποδομές.
Υπεύθυνος του κέντρου μελέτης είναι ένας νέος επιστήμονας καθηγητής Φυσικής, ο Πέτρος Κουκουλάς οποίος με όρεξη για δουλειά και όραμα, ευελπιστεί να προσφέρει στους μαθητές και στις μαθήτριες της Χίου εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Μπείτε στο www.homework.edu.gr και δείτε την καινοτόμα μέθοδο μας. 
Στα κέντρα μας, ο μαθητής/τρια προετοιμάζεται καθημερινά για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον και με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτικών, οι οποίοι σχεδιάζουν το πρόγραμμα μελέτης σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή/τριας.

Στα homework δίνουμε χρόνο στα παιδιά, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από δραστηριότητες. Η μελέτη γίνεται εντός 2-3 ωρών με επάρκεια, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Με αφετηρία το παιδί, συνδυάζουμε αρμονικά την εκπαιδευτική εμπειρία, την ψηφιακή μάθηση και την ενισχυτική διδασκαλία. 

Τα 10 καινοτόμα σημεία μας
Η εκπαιδευτική διαδικασία βασίζεται στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού, έτσι διαμορφώνεται με βάση αυτές για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

1. Προσωπικός Χώρος Μελέτης
Κάθε μαθητής/τρια έχει το δικό του προσωπικό χώρο για να μελετά σε ένα άριστα διαμορφωμένο περιβάλλον. Κατάλληλος φωτισμός, ευχάριστα χρώματα και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια δημιουργική και ευχάριστη μελέτη.

2. Διάβασμα 
Ο μαθητής/τρια μελετά καθημερινά την ύλη του για την επόμενη μέρα με το προσωπικό μας να προσαρμόζει το διάβασμα του παιδιού στις ανάγκες του.

3. Τest «My Edu Type»
Στα κέντρα μελέτης Homework εφαρμόζουμε στους μαθητές/τριες μας ένα ψυχομετρικό τεστ το οποίο σκιαγραφεί όλους τους μαθησιακούς τύπους τους. Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ αυτού, δημιουργείται το πρόγραμμα μελέτης στα μέτρα του κάθε μαθητή/τριας ξεχωριστά.

4. «Big 5»
Το Big 5 είναι ένα επιστημονικό τεστ προσωπικότητας που προσπαθεί να μετρήσει τις πέντε κύριες διαστάσεις της προσωπικότητας , σύμφωνα με τη θεωρία των πέντε παραγόντων. Εφαρμόζεται, κυρίως, σε μαθητές/τριες Γυμνασίου και με τα αποτελέσματά του βοηθά τους καθηγητές να προσαρμόσουν ένα σύστημα μελέτης ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός/καθεμιάς.

5. Ψηφιακή Μελέτη
Με σύμμαχο την τεχνολογία, η μελέτη γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη και εποικοδομητική διαδικασία για τους μαθητές. Στα κέντρα μελέτης Homework, κατανοώντας την έφεση των παιδιών με τα νέα τεχνολογικά μέσα, χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή ως εργαλείο μάθησης. Μέσω της ψηφιακής υποστήριξης, ο μαθητής/τρια  κατανοεί καλύτερα το μάθημα καθώς έχει τη δυνατότητα παύσης αλλά και επανάληψης του κάθε μαθήματος.

6. Εκπαιδευτικός
Ο δάσκαλος -καθηγητής στέκεται στο πλάι του μαθητή/τριας ,τον/την βοηθάει αλλά και τον/την ενισχύει καθ΄ όλη τη διάρκεια της καθημερινής μελέτης. Με ενσυναίσθηση και αφοσίωση για κάθε παιδί ξεχωριστά ο/η εκπαιδευτικός προσαρμόζει τη μελέτη σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού.

7. Συνεχής αξιολόγηση
Μέσα από την καθημερινή παρατήρηση δάσκαλος αντιλαμβάνεται τις ικανότητες και ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υπεύθυνο του κέντρου και αυτός με τη σειρά του με τους γονείς.

8. Μαθησιακές Δυσκολίες
Το πρόγραμμα μελέτης στο Homework προσαρμόζεται στις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιο παιδί με το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό. Με την αύξηση του ποσοστού των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, είναι χρέος ενός κέντρου μελέτης να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών τους.Ο δασκαλος-καθηγητης ως αρωγός και με αγάπη για τα παιδιά δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε μαθητή-τρια.

9. Βιβλία
Ευκολοδιάβαστα και εξειδικευμένα βιβλία με αποκλειστική χρήση στα κέντρα μελέτης μας.Τα βιβλία είναι γραμμένα από ειδικούς συνεργάτες μας ,τα οποία συμπληρώνουν τα σχολικά εγχειρίδια και βοηθούν στη μελέτη των παιδιών.

10. Διαπροσωπική Ενημέρωση
Η επαφή με τον γονέα ή κηδεμόνα αποτελεί βασική προτεραιότητα των κέντρων μελέτης μας. Οι εκπαιδευτικοί ενημερώνουν τακτικά και προσωπικά τον κάθε γονέα για την πρόοδο των παιδιών τους. Μέσα από μια φόρμα καθημερινής αξιολόγησης, αλλά και αποτίμησης του εκπαιδευτικού έργου συνολικά, καταγράφεται μεταξύ άλλων η εξέλιξη αλλά και οι δυσκολίες που παρουσιάζει ο μαθητής-τρια, ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία των μαθητριών και μαθητών μας.

Βρείτε μας στο Facebook

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ