17.7.2023 8:23

Άλμα προόδου της ΑΕΝ Οινουσσών με νέας γενιάς προσομοιωτές

Φωτογραφικό υλικό από τις τρεις νέες αίθουσες των Προσομοιωτών και από την εκπαίδευση του εκπαιδευτικού προσωπικού της Ακαδημίας από ομάδα Τεχνικών που έχει έρθει από το εξωτερικό (Ινδία).

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα προόδου προς την κατεύθυνση της συνολικής αναβάθμισης παροχών παιδείας κάνει η ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών, που προχώρησε στην παραλαβή και εγκατάσταση νέων προσομοιωτών συνολικής αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

Πρόκειται για Προσομοιωτή «ECDIS RADAR ARPA» συμβατικής αξίας 279.760,12€  καθώς και Προσομοιωτών «GMDSS» και «Χειρισμού Υγρού Φορτίου» συμβατικής αξίας 373.904,64€.

Τα ανωτέρω είδη αποτελούν σύμβαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με ιδιωτική Ελληνική εταιρία στα πλαίσια της υπ’ άριθμ 13/2021 Διακήρυξης του ανωτέρω Υπουργείου.

Η χρηματοδότηση γίνεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Υποδομές Υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο».

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ