8.6.2023 16:36

Το "ευχαριστώ" του Μάρκου Σκούφαλου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που βοήθησαν στην περιπέτεια της υγείας μου και στη μεταφορά μου στο νοσοκομείο. Επίσης όλο το δημοσιογραφικό κόσμο που έσκυψε πάνω στο πρόβλημα και ξεχωριστά έναν έναν του φίλους και φίλες που είτε γραπτά είτε διά ζώσης μου εξέφρασαν τις ευχές τους και την αλληλεγγύη τους. Τέλος τους συντρόφους μου και συναγωνιστές μου, που μαζί με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου έμειναν στο πλάι μου μέχρι αργά το βράδυ.

Εκφράζω ακόμη την ευγνωμοσύνη μου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, συμπεριλαμβανομένων των Παντελή Στεφάνου και Γιάννη Μαλαφή, που φρόντισαν για την άψογη νοσηλεία μου.

Επιμύθιο της όλης ιστορίας με την αδυναμία μεταφοράς μου μέσω του ΕΚΑΒ, ελέω των διαχρονικών ευθυνών όλων των κυβερνήσεων, αποδεικνύεται το "ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας"! Σε αυτό το βωμό έχουμε θρηνήσει θύματα στη Χίο και στη Χώρα μας. Η κατάσταση αυτή, δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα χρόνιων πολιτικών επιλογών, προδιαγεγραμμένων κυβερνητικών και κρατικών εγκλημάτων.

Επειδή εμείς "λογαριαζόμαστε τώρα", επειδή δεν μασάμε λόγια κι επειδή "σήμερα εγώ, αύριο εσύ", λέμε καθαρά ότι μπορούμε να τους σταματήσουμε μόνο με τις αγώνες μας, γι αυτό και ήμαστε και θα είμαστε μπροστά στην πύλη του νοσοκομείου, διεκδικώντας τα αυτονόητα για τους συνανθρώπους μας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ