25.10.2021 14:57

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χίου με τους επαγγελματίες Καρφά - Αγίας Ερμιόνης - Μέγα Λιμνιώνα

Με το Σύλλογο Επαγγελματιών Καρφά – Αγ. Ερμιόνης – Μέγα Λιμνιώνα συναντήθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο επίκεντρο τέθηκαν θέματα που αφορούν μία κατεξοχήν τουριστική περιοχή του νησιού. Οι επαγγελματίες έδειξαν ιδιαίτερη ικανοποίηση για τις παρεμβάσεις συντήρησης που ολοκληρώθηκαν στο οδικό δίκτυο και περιλάμβαναν ασφαλτοστρώσεις,  βελτιώσεις απορροής ομβρίων, διαγραμμίσεις, οριζόντια και κάθετη σήμανση. 

Άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τον Αντιπεριφερειάρχη για τον στρατηγικό σχεδιασμό που καταρτίζεται με ανοιχτή διαβούλευση των Φορέων, στον οποίο υπάρχει ειδική μέριμνα για την περιοχή με την ανάπτυξη παραλιακού τουριστικού μετώπου Ανατολικής Χίου (Καρφάς – Αγ. Ερμιόνη – Μ. Λιμνιώνα – Κεραμεία – Αγ. Φωτεινή) με διαμόρφωση ενιαίας αναπτυξιακής φυσιογνωμίας, διασύνδεση παραλιακής επικοινωνίας από Καρφά έως Αγ. Φωτεινή, υποστήριξη επιχειρήσεων τουρισμού, βελτίωση οδικών και λοιπών υποδομών μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα ανάπτυξης του τουρισμού.

Επιβεβαιώθηκε η βούληση για συντονισμό ενεργειών και κοινούς σχεδιασμούς για την αναβάθμιση της περιοχής που θα δώσει το έναυσμα για αντίστοιχες θετικές συνέργειες στην απασχόληση και στην τοπική οικονομία. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ