29.11.2023 21:23

«Πόρτα» στην Προμηθευτική για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Στην κατηγορηματική άρνηση των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, προσέκρουσε το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της «Προμηθευτικής» του Δήμου Χίου, με τους συμβούλους να επισημαίνουν ότι πλέον η παρούσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν νομιμοποιείται ηθικά τουλάχιστον να λάβει μία τόσο σοβαρή απόφαση, την οποία θα μπορέσει να λάβει πολύ σύντομα η νέα δημοτική αρχή.

Υπέρ της συζήτησης του θέματος, το οποίο εντάχθηκε στην ημερήσια διάταξη ως κατεπείγον, τάχθηκαν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης, με τους συμβούλους των αντιπολιτεύσεων να καταψηφίζουν.

Ένταση ανάμεσα σε Μάρκο Μεννή και Μανώλη Βουρνού

Ένταση πριν λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ανάμεσα στον Μάρκο Μεννή και τον Μανώλη Βουρνού για το θέμα της ακύρωσης συζήτησης του θέματος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της "Προμηθευτικής"

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Να σημειωθεί πάντως ότι παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος της Προμηθευτικής Μάρκος Μεννής, εξέφρασε τη λύπη του για την στάση των συμβούλων κάνοντας λόγο για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Μανώλη Βουρνού με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν απότομα και να ακολουθήσει κόντρα μεταξύ των δύο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ