27.5.2020 20:02

Χίος Μπροστά: "Ο χρόνος για τη Χίο χάνεται στην αδράνεια και στην ανικανότητα"

Παρέμβαση Καραβασίλη με αφορμή την καταστροφή στον Άγιο Ιωάννη Φακά

Την έντονη αντίδραση του συνδυασμού "Χίος Μπροστά" του Γιάννη Καραβασίλη, προκάλεσε η καταστροφική παρέμβαση εργολάβου στο μονοπάτι του Αγίου Ιωάννη Φακά. Ο συνδυασμός Καραβασίλη κάνει λόγο για αστοχίες της Δημοτικής Αρχής που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και καταλήγει λέγοντας ότι: "Ο χρόνος για τη Χίο «χάνεται» για ακόμη μια φορά στην αδράνεια και την ανικανότητα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι αστοχίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Προχθές χανόταν το έργο του Καλοπλύτη κατά τη δημοτική αρχή. Χρειάστηκε όλες οι παρατάξεις στο ΔΣ να αντιδράσουν και να υπερασπίσουν τη συνέχεια του έργου.

Χθες ήταν οι βρώμικες παραλίες, που έφταιγαν οι άλλοι. Σήμερα το κατεστραμμένο μονοπάτι στον Αγ. Γιάννη Φακά για το οποίο κανείς δεν έχει την ευθύνη.

Ενώ για το seatrack στη Δασκαλόπετρα χρειαζόταν να διαμαρτυρηθεί ο σύλλογος των ΑΜΕΑ για να προγραμματιστεί η λειτουργία του.

Όπου έργο ουσίας και εξυπηρέτηση του πολίτη η δημοτική αρχή ... απέχει ή τής φταίει ότι δεν έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Όπου πρόσληψη και ανάθεση η δημοτική αρχή αποκρύπτει για να ευνοεί ημέτερους. (Όταν οι αντιδήμαρχοι θέλουν κινητά... λεφτά υπάρχουν, ενώ για τους μαθητές τα tablets θα παραχωρηθούν στην επόμενη πανδημία) . Ο χρόνος για τη Χίο «χάνεται» για ακόμη μια φορά στην αδράνεια και την ανικανότητα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ