Αυτοδιοίκηση

30/4/20 22:08

τελ. ενημ.: 30/4/20 22:08

«Χίος Μπροστά»: «Να μην αποδεχθούν οι αντιδήμαρχοι τα κινητά τηλέφωνα»

Την αγορά κινητών τηλεφώνων για τους 8 αντιδημάρχους του Δήμου Χίου θίγει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης, καλώντας τους να μην αποδεχτούν την παροχή, στη λογική ότι πρώτα θα έπρεπε να έχουν εξασφαλιστεί τάμπλετ για τους μαθητές του νησιού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:

Για δύο συνεδριάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο δυσκολευόταν να βρεί τρόπο και πόρους για την παραχώρηση τάμπλετ σε μαθητές παρά τις προτάσεις που κατατέθηκαν για να μπορούν να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση .

Από την άλλη χθες στην οικονομική επιτροπή εγκρίθηκε με τις ψήφους της παράταξης του δημάρχου αναμόρφωση προϋπολογισμού για αγορά κινητών τηλεφώνων για τους 8 αντιδημάρχους! Για τους μαθητές δεν υπήρξε τρόπος, για τους αντιδημάρχους «ασκείται το προβλεπόμενο δικαίωμα» και μάλιστα σε μια εποχή οικονομικών περιορισμών λόγω της κρισης του κορονοϊού.

Ο συνδυασμός μας δια του παρευρισκόμενου συμβούλου μας καταψήφισε, όπως θα πράξει και στο δημοτικό συμβούλιο. Καλούμε τους αντιδημάρχους να μην αποδεχτούν την παροχή όπως και το δημοτικό συμβούλιο να απορρίψει την πρόταση.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση