10.7.2023 7:56

Γιάννης Μαλαφής- Ανωριμότητα και εκλογικοί αυτοσχεδιασμοί από τη ΔΕΥΑΝ Χίου

Τα πυρά του κατά της ΔΕΥΑΝ Χίου, εξαπολύει μέσα από δημόσια τοποθέτησή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής, με αφορμή τις αποφάσεις της ΔΕΥΑΝ Χίου για περικοπή της υδροδότησης σε χωριά του νησιού ενόψει της θερινής περιόδου.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαλαφής, σημειώνει ότι με τις αποφάσεις της η ΔΕΥΑΝΧ πλήττει τους λιγοστούς πλέον ηλικιωμένους στα χωριά της Χίου, χαρακτηρίζοντας τα μέτρα ως παράνομα και καταχρηστικά.

Αναλυτικά σημειώνει:

Με αφορμή τη δημοσίευση του κ. Ευάγγελου Ρηγάκη σχετικά με τη διαχείριση του νερού από πλευράς της ΔΕΥΑΧ και των δεδομένων μέτρων που αποφάσισε να πάρει, με το παρόν κείμενο δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας στην καταγγελία του.

Ακόμα μια φορά η ΔΕΥΑΧ αρνείται να συμβαδίσει με τις ανάγκες των δημοτών μας, οξύνοντας με τη στάση της και τις μονομερείς αποφάσεις της, τα προβλήματα που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Η απόφαση να διακόψει την άρδευση στα χωριά μας, πλήττει κυρίως τους λιγοστούς πλέον ηλικιωμένους στην πλειοψηφία τους κατοίκους που διέθεσαν κόπο χρόνο και χρήμα για να φυτέψουν και να προσφέρουν στα παιδιά και στα εγγόνια τους γεύσεις και μνήμες του χωριού και του τόπου μας. Παράνομα και καταχρηστικά η ΔΕΥΑΧ τους αρνείται αυτό το δικαίωμα.

Αντίθετα στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις προτροπές όλων η ΔΕΥΑΧ συνεχίζει την μοναχική της πορεία και αγνοεί τα αυτονόητα με εκλογικούς αυτοσχεδιασμούς. Ήταν υποχρεωμένη να  διαβουλευτεί με τους κατοίκους πολλές φορές και φάνηκε η αναποτελεσματικότητα της στη διαχείριση και διανομή του νερού.

Στεκόμαστε στο πλάι των κατοίκων αρνούμενοι να αδιαφορήσουμε σε αυτόν τον παραλογισμό, στην παράνομη στάση της και την ανωριμότητα που επιδεικνύει μπροστά στη Χιακή κοινωνία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ