12.4.2024 14:02

«Εύχομαι ο κόσμος να μη φθάσει να δαγκώνει τα δάχτυλά του από τις επιλογές του» (Video)

«Τα εν εξελίξει έργα είναι τα «παιδιά μας» και θα παρακολουθούμε στενά την πορεία τους», είπε από το εργοτάξιο του Δημοτικού Κήπου

Το εργοτάξιο του Δημοτικού Κήπου της Χίου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών ενός εμβληματικού, όπως το χαρακτήρισε, έργου, το οποίο θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.

Σε δηλώσεις του, ο πρώην Δήμαρχος, επεσήμανε ότι όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Χίο, είναι παιδιά του και συνεπώς θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξή τους, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Αναφερόμενος στον Δημοτικό Κήπο, ο κ. Κάρμαντζης, δήλωσε ότι η δημοτική του αρχή, έκανε λάθος, αφού η απόπειρα συνεννόησης με τους καταστηματάρχες, οδήγησε σε σημαντικές καθυστερήσεις, τη στιγμή που οι πολίτες ζητούσαν πιο γρήγορες διαδικασίες από αυτές που ακολουθήθηκαν.

«Εμείς θα είμαστε εδώ, η «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη νέα Χίο» θα είναι εδώ, βοηθώντας και στηρίζοντας. Το έργου που αφήσαμε στη θητεία μας είναι τεράστιο και αριθμεί έργα ύψους 150 εκ. ευρώ», ανέφερε ο πρώην Δήμαρχος, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι πρώτοι 4 μήνες της νέας δημοτικής αρχής είναι απογοητευτικοί, ευχόμενος η δημοτική αρχή Μαλαφή να καταφέρει να αλλάξει το κλίμα ώστε «να μη φθάσει ο κόσμος να δαγκώσει τα δάχτυλά του».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ