Αυτοδιοίκηση

27/5/20 15:24

τελ. ενημ.: 28/5/20 7:36

ΒΙΝΤΕΟ- «Να μη δίνουμε διαστάσεις σε μία μικρή ζημιά που μπορεί να αποκατασταθεί»

Υπέρμετρη δημοσιότητα εντόπισε πίσω από την καταστροφή τμήματος της πεζοπορικής διαδρομής του Αγίου Ιωάννη Φακά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης, στο πλαίσιο ερωτήσεων που δέχθηκε από τον «π» για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, τα λάθη που έγιναν οφείλονταν αφενός στην πρωτοβουλία του εργολάβου να προχωρήσει σε εργασίες χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση του επιβλέποντα μηχανικού Πάρι Βελιανίτη, αφετέρου στο γεγονός ότι σύμφωνα με τον ίδιο η μελέτη «ήταν ασαφής σε αρκετά σημεία», εξαιτίας του γεγονότος ότι συντάχθηκε μέσα σε διάστημα 25 ημερών.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως μικρή τη ζημιά που προκλήθηκε, παρακαλώντας να μη γιγαντώνεται μία καταστροφή η οποία μπορεί να αποκατασταθεί με παρέμβαση του εργολάβου.

Άλλωστε, κατά τον ίδιο, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και με τους κόμβους του Νοσοκομείου όπου ξανά από λάθος του εργολάβου οι νησίδες κατασκευάστηκαν και στη συνέχεια ξηλώθηκαν κατά ένα τμήμα τους όταν αποδείχθηκε ότι ήταν πλατύτερες απ΄ότι προέβλεπε η μελέτη.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση