27.5.2020 15:24

ΒΙΝΤΕΟ- «Να μη δίνουμε διαστάσεις σε μία μικρή ζημιά που μπορεί να αποκατασταθεί»

Υπέρμετρη δημοσιότητα εντόπισε πίσω από την καταστροφή τμήματος της πεζοπορικής διαδρομής του Αγίου Ιωάννη Φακά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης, στο πλαίσιο ερωτήσεων που δέχθηκε από τον «π» για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, τα λάθη που έγιναν οφείλονταν αφενός στην πρωτοβουλία του εργολάβου να προχωρήσει σε εργασίες χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση του επιβλέποντα μηχανικού Πάρι Βελιανίτη, αφετέρου στο γεγονός ότι σύμφωνα με τον ίδιο η μελέτη «ήταν ασαφής σε αρκετά σημεία», εξαιτίας του γεγονότος ότι συντάχθηκε μέσα σε διάστημα 25 ημερών.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως μικρή τη ζημιά που προκλήθηκε, παρακαλώντας να μη γιγαντώνεται μία καταστροφή η οποία μπορεί να αποκατασταθεί με παρέμβαση του εργολάβου.

Άλλωστε, κατά τον ίδιο, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και με τους κόμβους του Νοσοκομείου όπου ξανά από λάθος του εργολάβου οι νησίδες κατασκευάστηκαν και στη συνέχεια ξηλώθηκαν κατά ένα τμήμα τους όταν αποδείχθηκε ότι ήταν πλατύτερες απ΄ότι προέβλεπε η μελέτη.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ