23.2.2021 20:09

Ανταπαντά η "Σύμπραξη Δημιουργίας" στη "ΣυμμαΧία Αξιών"

Δυστυχώς, για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται η ρητορική της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας εκ μέρους του κ. Τριαντάφυλλου και της «Συμμαχίας Αξιών».

Είναι φανερό ότι εξαιτίας του πανικού που τους διακατέχει ο κανόνας και η στρατηγική τους είναι το μποϊκοτάζ και ο εκμηδενισμός κάθε θετικής προσπάθειας και πρωτοβουλίας του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, εκπεφρασμένα με τη γνωστή ελιτίστικη και καθεστηκυία συμπεριφορά.

Μάλιστα, ακόμα και η ιδιότητα νοσοκομειακού ιατρού –μέλους της παράταξης- επιστρατεύθηκε ως δήθεν πειστήριο, αποκρύπτοντας βέβαια ότι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή έχουν μέχρι στιγμής διαθέσει εθελοντικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο μας και δυναμικά συνεχίζουμε.

Ο λαός της Χίου έχει και γνώση και κρίση, ενώ ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συνεχίζουν απτόητα και αποφασιστικά το δημιουργικό έργο της αναβάθμισης του νησιού και της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων μας.

Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα στα οποία μπορεί να απευθυνθεί όποιος καλόπιστος ή κακόπιστος διατηρεί αμφιβολίες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ