15.6.2023 7:07

Αλήθεια, γιατί καμαρώνουν ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ;

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες, που τους διαψεύδουν καθώς δείχνουν την κατάντια, αλλά και πόσο λογαριάζουν την υγεία των πολιτών τους. Όμως και οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Δικαιοσύνης στα θέματα υγείας έχουν αδιαφορήσει σε τέτοιο βαθμό, που ενώ πρόσφατα δηλητηριάστηκαν οι στρατιώτες της 96 ΕΑΡΜΕΘ, μέχρι στιγμής, αν και έχει παρέλθει τρίμηνο, καμιά διαδικασία απόδοσης ευθυνών δεν έχει προχωρήσει.

Έχω ζητήσει, χωρίς μέχρι σήμερα να έχω πάρει απάντηση, τις χημικές αναλύσεις του νερού. Γιατί άραγε; Τι έχουν να κρύψουν;

Άραγε τι πρέπει να γίνει; Να πεθάνει κάποιος και μετά να τρέχουμε; Να πεθάνουμε και να μείνουν μόνο αυτοί; Αντί να υπηρετούν ευλαβικά το προσωπικό τους συμφέρον (διορισμοί συγγενών, αναθέσεις  σε ημέτερους), δεν θα έπρεπε να φροντίζουν πρωτίστως το συμφέρον των δημοτών για το οποίο και εκλέχτηκαν;

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη βρύση ΠΟΣΙΜΟΥ νερού στην Τοπική Κοινότητα Χαλκειούς, χωριό δίπλα στην πόλη της Χίου.

Αποδεικνύεται καθημερινά, ότι είναι μόνο για φωτογραφίες, γενικόλογα, αερολογίες και συνθήματα, για διαφήμιση έργων που δεν είναι δικά τους, αλλά έχουν σχεδιαστεί, προγραμματιστεί και δρομολογηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Μετράτε:

Κολυμβητήριο, γήπεδα Εφήβου, Καλλιμασιάς, Καρδαμύλων, κλειστό Καρδαμύλων, Θυμιανών, Δαφνώνα, Αγίου Γεωργίου Συκούση, Σέντα Συκιάδας- Λαγκάδας, Λιμάνι Καρδαμύλων, ανάπλαση Βούρειου Λιβαδείων, ανάπλαση Κώμη, δρόμος Κώμης-Λιλικά, δρόμοι Σαλάγωνα, Καρίντας, Ιωάννου Χρήστου, ανάπλαση οδών Μαρτύρων-Καλουτά, Δημοτικός Κήπος, βιολογικός Βολισσού, Αρμολίων, Πυργίου, Καταρράκτη, Χίου, Παιδικές χαρές, δρόμος Αγίας Ειρήνης, αντιπλημμυρικά Χίου, Μεστών, αγροτική οδοποιία Νότιας Χίου.

 Αλήθεια, γιατί δε βγαίνετε να πείτε τι σχεδιάσατε εσείς από όλα αυτά; Πείτε την αλήθεια ότι όλα αυτά τα έργα που εκτελούνται δεν έχουν σχεδιαστεί από εσάς.

Τουλάχιστον βγείτε να πιείτε τι έχετε σχεδιάσει για το μέλλον! Τίποτα.

Η παροιμία λέει: «Χαρτί μιλήσει, καρδιά ραγίσει». Φέρτε λοιπόν στο δημόσιο λόγο την ιστορία όλων αυτών των έργων.

 Το μόνο έργο, που σας πιστώνουμε και είναι αλήθεια, είναι οι απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς και φίλους, παράνομοι διορισμοί των παιδιών σας, των ανιψιών σας, των γαμπρών σας και  των εξαδέλφων σας.

Ας σας κρίνουν οι γονείς, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για τα παιδιά τους. Ας σας κρίνουν τα παιδιά, που πάλεψαν για να αποκτήσουν τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά τους με την ελπίδα και το όνειρο για μια δουλειά, για να μπορούν να ονειρευτούν μια αξιοπρεπή ζωή στον παραμεθόριο τόπο τους και αντί γι ´ αυτό αναγκάζονται να απασχολούνται σε τίμιες πλην όμως άσχετες με το πτυχίο τους δουλειές (οικοδομές, ντελίβερι, σερβιτόροι κλπ) προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι ή να ανακουφίσουν από τα οικονομικά βάρη τους γονείς τους.

Χιώτες και Χιώτισσες!

Θυμηθείτε και μην παρασύρεστε από τα ψέματα στις ψεύτικες αγκαλιές τους!

Ο δρόμος είναι ένας!

Τέρμα στα ψέματα και στις κολακείες!

Ραντεβού στις 8/10/2023

Τον Ιούλιο θα σας βγάλω ένα θέμα που σπάει κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας!

ΥΓ. κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΝΧ, επειδή κλείνετε χωρίς συνεννόηση με το ΔΣ τις αρδευτικές παροχές, τόσο για τους μαστιχοπαραγωγούς οι οποίοι παράγουν πλούτο και φήμη για τη Χίο και ενισχύουν και τροφοδοτούν τον οικονομικό κύκλο και τη ζωή του Νομού μας όσο και για τους νοικοκυραίους που προνοούν για την οικιακή τους οικονομία, επειδή εσείς δεν προβλέψατε και δεν προγραμματίσατε έργα για την επάρκεια του νερού, και ως εκ τούτου για την ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων μας, κλείνετε παροχές ύδρευσης ηλικιωμένων και κατάσχετε λογαριασμούς συνταξιούχων, μπορείτε να πείτε σε όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες πόσο κοστίζει στο Δήμο η οικογένειά σας σε μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές μετά την αποστασία σας από την παράταξη με την οποία εκλέχτηκες;

 Αν δεν το πεις εσύ, πριν τις εκλογές θα το μάθει όλη η Χίος.

Γεώργιος Κλιαμενάκης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ