27.9.2023 7:36

Συμμαχία Αξιών - Άμεση ανάπλαση και ανάδειξη του Καρφά - Βίντεο

Ο Καρφάς παραμένει μέχρι και σήμερα η περιοχή με τις περισσότερες ξενοδοχειακές κλίνες στο νησί μας. Βλέποντάς τον αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν να διέφυγε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα της προσοχής και της φροντίδας των τοπικών αρχών.

Το σχέδιό μας για τον Καρφά θα ξεκινήσει άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων μας.

➡️ Ο Καρφάς παραμένει μέχρι και σήμερα η περιοχή με τις περισσότερες ξενοδοχειακές κλίνες στο νησί μας. Βλέποντάς τον αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν να διέφυγε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα της προσοχής και της φροντίδας των τοπικών αρχών. ✅ Το σχέδιό μας για τον Καρφά θα ξεκινήσει άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων μας. ❗️ Ξεκινάμε άμεσα τη μελέτη για την ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων από τον Καρφά μέχρι τον Μέγα Λιμνιώνα. ❗️Μετατρέπουμε την παραλία σε πρότυπη, ώστε να μπορούμε από το επόμενο καλοκαίρι να απολαμβάνουμε αναβαθμισμένη τη συναρπαστική παραλία μας, αλλά και να προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία στους επισκέπτες του νησιού μας ενισχύοντας την οικονομία της περιοχής. ➡️ Για τη Χίο της ποιότητας ζωής, για μια Χίο ξανά πρωταγωνίστρια! #chiospamemazi

Δημοσιεύτηκε από ΣυμμαΧία Αξιών - Κώστας Τριαντάφυλλος στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

 Ξεκινάμε άμεσα τη μελέτη για την ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων από τον Καρφά μέχρι τον Μέγα Λιμνιώνα.

Μετατρέπουμε την παραλία σε πρότυπη, ώστε να μπορούμε από το επόμενο καλοκαίρι να απολαμβάνουμε αναβαθμισμένη τη συναρπαστική παραλία μας, αλλά και να προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία στους επισκέπτες του νησιού μας ενισχύοντας την οικονομία της περιοχής.

Για τη Χίο της ποιότητας ζωής, για μια Χίο ξανά πρωταγωνίστρια!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ