1.5.2019 20:29

Ι. Κοσμίδης: «Ως οικογένεια στηρίζουμε τον Μανώλη Βουρνού»

Τη στήριξή του στον Μανώλη Βουρνού ανακοίνωσε μέσω Facebook ο πρώην Βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Γιάννης Κοσμίδης, σημειώνοντας ότι θα αγωνιστεί στο πλευρό της συζύγου του Φ. Χαλιορή η οποία θα είναι και υποψήφια.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Κοσμίδη:

«Το 2014 οι πολίτες της Χίου έδωσαν την ευκαιρία σε μια ομάδα νέων ανθρώπων με επικεφαλής το Κο Μανώλη Βουρνού να ηγηθεί του τόπου μας . Το έργο που παρήγε η ¨Πρωτοβουλία για τη Χίο¨ κρίνεται θετικό.Παρά τις δυσκολίες ( Οικονομική κρίση ,Προσφυγικό κλπ)η προσπάθεια αυτών των ανθρώπων είχε αποτελέσματα : 
- Εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου
-Ολοκληρώνεται ο χωροταξικός σχεδιασμός.
-Ολοκλήρωση βασικών έργων υποδομής (Περιφερειακός Δρόμος Πόλεως Χίου- Ύδρευση -Αρδρευση -εκσυγχρονισμό του συστήματος διαλογής απορριμάτων -ανακύκλωση
-Βελτίωση της λειτουργίας των Αθλητικών - Κοινωνικών -Σχολικών Υποδομών 
-Ανάπτυξη του δικτύου Κοινωνικής Προστασίας και Φροντίδας
-Εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των Πολιτιστικών Δομών του Δήμου
Η προσπάθεια αξίζει και πρέπει να συνεχισθεί.Το δίλημμα που τίθεται είναι: Συνέχιση της πορείας προς την πρόοδο και τη βιώσιμη ανάπτυξη η διακοπή της και οπισθοδρόμηση με πρόσωπα από το παρελθόν που σε άλλες εποχές υπονόμευσαν τη προσπάθεια εκσυγχρονισμού και βιώσιμης ανάπτυξης του τόπου μας.
Στον Αγώνα αυτό συμμετέχουμε ως οικογένεια .Η σύζυγος μου ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΑΛΙΟΡΗ,, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Χίου με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τη Χίο» του Δημάρχου Κου Μανώλη Βουρνου. Εκφράζω τη χαρά μου και την ικανοποίησή μου».

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ