12.5.2015 14:56

Κουϊμάνης και Σαββίδης στη θέση του Ξύδα

Μετά την παραίτηση του Σταμάτη Ξύδα από τον πάγκο του Ηρακλή, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να πορευτεί τη νέα σεζόν με τεχνικό δίδυμο στον πάγκο το οποίο θα αποτελείται από τους Κώστα Κουϊμάνη και Χρήστο Σαββίδη. Ο κ.Ξύδας έχει κάνει γνωστό πως δεν θα βρεθεί στον πάγκο άλλης ομάδας, αλλά θα παραμείνει στην οικογένεια του Ηρακλή, έχοντας ρόλο τεχνικού συμβούλου. Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Σταμάτη Ξύδα ώς προπονητή και την έναρξη μίας νέας σε ένα νέο πόστο αυτό του τεχνικού συμβούλου της ομάδος . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ξύδα για τα τρία αυτά χρόνια προσφοράς στην ομάδα και για τις επιτυχίες τις οποίες έφερε σε αυτή. Η συμβολή του ήταν καθοριστική και σε αγωνιστικό και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο και γι' αυτό το λόγο θα παραμείνει σε ένα σημαντικό για την ομάδα μας πόστο .

Ο νέος προπονητής θα είναι ζευγάρι και θα είναι ο Κώστας Κουϊμάνης μαζί με τον Χρήστο Σαββίδη . Καλωσορίζουμε λοιπόν και τους δύο πλέον στα καινούργια πόστα τους . Επίσης στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα παραμείνουν Ο Παναγιώτης Ξούρος ως γυμναστής και ο Κυριάκος Τσούχλης ώς προπονητής τερματοφυλάκων . Έτσι δημιουργούμε μια πολλή ισχυρή τεχνική ομάδα για τη νέα σεζόν και ευχόμαστε σε όλους  καλή επιτυχία !!!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ